Cookie- & Privatlivspolitik

Brug af cookies

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende device med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadeligt indhold som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer muligvis blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

WooCommerce

Funktionel, Statistikker

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshopadministration. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Opbevaring
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Opbevaring
vedholdende
Funktion
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Opbevaring
1 dag
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden

Statistikker

Navn
Opbevaring
Funktion
Gemmer sidste besøg

Elementor

Statistik (anonym)

Anvendelse

Vi bruger Elementor til oprettelse af indhold. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Statistik (anonym)

Navn
Opbevaring
vedholdende
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden

Complianz

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Complianz til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Complianz fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Bestemmer, hvilket cookiebanner der skal vises
Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Gemmer accepteret cookie-politik-id
Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Opbevaring
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger

Google Analytics

Formål, indtil undersøgelsen, Statistik (anonym), Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
_ga
Opbevaring
Funktion
Navn
__utma
Opbevaring
Funktion
Navn
__utmc
Opbevaring
Funktion
Navn
__utmz
Opbevaring
Funktion
Navn
_gid
Opbevaring
Funktion

Statistik (anonym)

Navn
Opbevaring
1 minut
Funktion
Filtrer anmodninger fra bots

Statistikker

Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

GDPR Cookie Consent

Formål, indtil undersøgelsen, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger GDPR Cookie Consent til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Opbevaring
Funktion

Funktionel

Navn
Opbevaring
vedholdende
Funktion
Gemmer, hvis der er vist en besked

Matomo

Statistik (anonym)

Anvendelse

Vi bruger Matomo til webstedsstatistikker. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Statistik (anonym)

Navn
Opbevaring
13 måneder
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id
Navn
Opbevaring
6 måneder
Funktion
Gemmer henvisnings-id'er
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer et unikt session-id

Automattic

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger Automattic til webstedsudvikling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Automattic fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
tk_ai
Opbevaring
Funktion

JetPack

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger JetPack til reklame. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse JetPack fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Opbevaring
30 minutter
Funktion

Google Fonts

Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Google Fonts til visning af webfonts. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Fonts fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Opbevaring
ingen
Funktion
Anmoder brugerens IP-adresse

Instagram

Marketing / sporing

Anvendelse

Vi bruger Instagram til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Instagram fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Administrere hyppighed for annoncevisning

Facebook

Marketing / sporing, Funktionel, Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger Facebook til visning af nylige sociale indlæg og / eller knapper til social deling. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Marketing / sporing

Navn
Opbevaring
2 år
Funktion
Gemmer sidste besøg
Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger
Navn
Opbevaring
3 måneder
Funktion
Gemmer et unikt session-id
Navn
Opbevaring
3 måneder
Funktion
Aktivér annoncelevering eller retargeting
Navn
Opbevaring
90 dage
Funktion
Holde brugere logget ind
Navn
Opbevaring
2 år
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
Opbevaring
30 dage
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id
Navn
Opbevaring
2 år
Funktion
Gemmer browseroplysninger
Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Gemmer kontooplysninger

Funktionel

Navn
Opbevaring
1 uge
Funktion
Bestemmer skærmopløsningen
Navn
Opbevaring
90 dage
Funktion
Sørger for forebyggelse af svig
Navn
Opbevaring
session
Funktion
Gemmer og spore, om browserfanen er aktiv

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
_fbp
Opbevaring
Funktion
Navn
actppresence
Opbevaring
Funktion

Hotjar

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Hotjar til varmekort og skærmoptagelser. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Hotjar fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id
Navn
Opbevaring
1 år
Funktion
Gemmer et unikt bruger-id

PHP

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger PHP til webstedsudvikling. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Opbevaring
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider
Navn
Opbevaring
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider
Navn
Opbevaring
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider
Navn
Opbevaring
Funktion
Levere funktioner på tværs af sider

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
_fbp
Opbevaring
Funktion
Navn
cli_user_preference
Opbevaring
Funktion
Navn
_gali
Opbevaring
Funktion
Navn
codemirrorTheme
Opbevaring
Funktion
Navn
wpmudev_is_staff
Opbevaring
Funktion
Navn
_dd_s
Opbevaring
Funktion

Persondatapolitik

F. A. Thiele A/S
CVR-nr.: 14 57 11 08
Hornemansgade 36
2100 København Ø

Persondatapolitikken beskriver, hvordan Thiele behandler dine persondata, og hvilke rettigheder du har. For Thiele kan indsamling, behandling og opbevaring af dine personoplysninger være lovpligtig.

Behandlingen af dine persondata skal overholde EU’s Persondataforordning (GDPR) med hensyntagen til, at dine helbredsoplysninger behandles som ”særlig personfølsomme data” jfr. sundhedsloven. Thieles behandling af persondata i forbindelse med markedsføring skal overholde markedsføringsloven.
  • At undersøge øjnenes helbredstilstand bl.a. for at tage stilling til om du skal henvises til øjenlæge. Øjnenes helbredstilstand på et givent tidspunkt skal journalføres så udviklingen kan følges.
  • Vi skal på baggrund af en synsprøve rådgive dig, om du vil have glæde af synskorrektion. Hvis dette skulle være tilfældet, skal vi fremlægge de muligheder for synskorrektion, som passer til netop dig. Det være sig briller, kontaktlinser og mindre operative indgreb. Disse overvejelser journalføres.
  • Dine persondata skal benyttes i forbindelse med levering af den valgte synskorrektion.
  • Vi benytter dine persondata i de administrative rutiner, der er nødvendige for at overholde bl.a bogføringsloven. Ved abonnement på f.eks. kontaktlinser bruges persondata ved tilmelding til betalingsservice.
  • Vi benytter dine persondata til interne analyser.
  • Vi benytter dine persondata til markedsføring og øvrig kommunikation, herunder periodisk indkaldelse til synskontrol.
  • Allerede når vi gennemfører den første synsprøve og/eller opretter den første journal, er Thiele i henhold til sundhedsloven, forpligtet til at registrere CPR-nr., navn, adresse og relevante helbredsoplysninger i relation til synet.
  • Hvis du ikke skal registreres i henhold til sundhedsloven, kan du alligevel vælge at lade dig registrere f.eks. ved køb af solbriller, eller du kan vælge at tilmelde dig vores nyhedsbreve eller øvrig markedsføring.
  • Det kan medføre registrering af dine personlige data, hvis du vælger at deltage i konkurrencer eller kampagner på internettet, herunder sociale medier.
  • Vi supplerer normalt CPR-nr., navn og adresse med kontaktinformationer som, e-mail og mobilnummer
  • Vi registrerer og opbevarer købshistorik.
  • Vi opbevarer TV-overvågning fra vore butikker i max. 14 dage for at kunne opklare tyveri.
  • Øjenlæger og Sundhedspersonale med hvem vi har et tæt samarbejde.
  • Banker og finansieringsinstitutter i forbindelse ”Kundefinansiering” af Thieles ydelser.
  • Inkassovirksomheder og advokater i forbindelse med inddrivelse af tilgodehavender.
  • Sygesikring ”danmark” til hvem vi automatisk indberetter dine køb, hvis du har oplyst medlemskab.
  • Forsikringsselskaber der ved skadessager kan rekvirere nødvendige persondata.
  • Det offentlige til hvem vi indberetter, hvis du er tilskudsberettiget.
  • Vore leverandører der ved bestilling af synshjælpemidler modtager dit kundenummer hos Thiele, din synskorrektion og om nødvendigt dit navn.

Alle persondata behandles fortroligt.

Vi har gennemført foranstaltninger, som beskytter dine persondata mod misbrug og tab.
Kun personer, der skal behandle dine persondata, har adgang. I vores IT system kan dit CPR-nr. og helbredsoplysninger kun tilgås af Thieles personale, og der logges for sporbarhed. Papirjournaler, som endnu ikke er scannet til elektronisk medie, opbevares tilgængeligt for Thieles personale.

Behandlingen af helbredsoplysningerne finder kun sted i et omfang, der er nødvendig i forhold til den sundhedsydelse som Thiele leverer og for at efterleve sundhedsretslige forpligtelser.

Thiele videregiver kun persondata efter EU’s Persondataforordning, således at Thiele er dataansvarlig og modtagerne er databehandlere. I visse tilfælde kræves samtykke.

Ved enhver kundekontakt i butikken verificeres de registrerede persondata.

Vi sammenkører ikke dine oplysninger med andre eksterne IT systemer, herunder Facebook og andre sociale medier.

Når dine persondata oprettes hos Thiele, vil du altid blive forespurgt om samtykke til markedsføring.

Når vi har registreret et ja til markedsføring, vil du modtage relevant information om service og tilbud på de produkter Thiele sælger. Thiele anvender almindelig brev, E-mail, SMS og links til hjemmesiden i forbindelse med markedsføring.

Du kan trække dit samtykke til markedsføring tilbage. Se ”Hvordan håndterer Thiele dine rettigheder”.

De persondata, som er optaget i din journal, skal være tilgængelige i mindst 5 år efter sidste registrering for at opfylde journaliseringspligten.

I henhold til bogføringsloven skal relevante økonomiske persondata opbevares i mindst 5 år.

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler vedrørende dig. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, og ønsket ikke er i strid med gældende lovgivning, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødigt ophold.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved kontakt i butikken eller e-mail.

Du kan trække dit samtykke til markedsføring tilbage på Thieles hjemmeside. Hvis Thiele er i besiddelse af mobilnummer eller e-mailadresse, kan du udfylde en formular på hjemmesiden.  Herefter vil du via SMS eller e-mail modtage en identitetskode, som du skal benytte. Du modtager kvittering for din annullering af samtykket.

Scroll til toppen